Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Bosch

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bosch Adult Lamb&Rice 15 kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Adult cu miel si orez 15 kg reprezinta o alimentatie completa si echilibrata destinata cainilor adulti (cu varsta peste 1 an) ce au un nivel normal de activitate.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bo..

Bosch Adult Maxi 15kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Adult 15 kg asigura o alimentatie completa pentru caini adulti,in special rasele mari (peste 30 kg).Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Adult 15 kg:Scade riscul cresterii in greutate: ..

Bosch Adult Mini Lamb&Rice 15 kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Mini Adult cu miel si orez 15 kg reprezinta o alimentatie completa destinata cainilor adulti de talie mica.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bosch Mini Adult cu miel si orez 15 kg:Un echilibru perfe..

Bosch Adult Pasăre şi Mei 15 kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Adult cu pasare si mei 15 kg asigura o alimentatie completa pentru cainii adulti cu activitate fizica normala.Cainii adulti si cainii cu intolerante alimentare au un sistem digestiv sensibil si, prin urmare, au nevoie ..

Bosch Junior Maxi 15kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Junior 15 kg asigura nutrientii necesari pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a cainilor juniori de talie mare.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Junior 15 kg:Are un continutul i..

Bosch Junior Mini 15kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Mini Junior 15 kg contine o formula speciala, cu crochete de forme si dimensiuni adaptatate nevoilor cainilor de talie mica, cu continut optim de proteine si minerale.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru cai..

Bosch Light 12,5kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Adult Light 12.5 kg are valoare energetica redusa (doar 6% grasime) dar continut ridicat de fibre (7% fibra bruta) pentru cainii adulti cu tendinta de ingrasare.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bos..

Jucarie sfoara cu cauciuc termoplastic13x33cm

Mon Petit Ami, TOY1883 Jucarie sfoara cu cauciuc termoplasticDimensiuni: 13x33cm..