Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Castroane

Produse pe pagină:
Sortare după:

Castron Geo Dublu 24,5cm

Castron caini Geo Dublu 24.5 cm din plastic pentru pisici sau caini.Este recomandat ca suport de hrana si apa pentru pisici si caini de talie mica.Geo Dublu este un castron din material plastic cu doua compartimente, pentru apa si hrana si este preva..

Castron Inox Antiderapant 1,8 L

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 1.8 l este recomandat pentru caini de talie mare atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 1.8 l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.Caracteri..

Castron Inox Antiderapant 2,8 L

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 2.8 l este recomandat pentru caini de talie mare atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 2.8 l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.Caracteri..

Castron Plastic 0.2 L 12cm

Castron din plasticTrixie 0.2 L 12cmpentru hranirea sau asigurarea apei animalelor de companie sunt printre cele mai frecvent utilizate accesorii.Caracteristici si beneficii Castron din plastic Trixie 12cm:Utilitate multipla, intrucat poate fi folosi..

Castron Plastic Pătrat 16,5 cm

Castron patrat pentru caini Geo 16.5cm reprezinta suportul ideal pentru hrana si apa.Caracteristici si beneficii Castron patrat pentru caini Geo 16.5cm:Material: plastic;Forma lui nu va permite rasturnarea acestuia de catre catelul dumneavoastra;Dive..

Castron Plastic Pătrat 22 cm

Castron patrat pentru caini 22cm reprezinta suportul ideal pentru hrana si apa.Caracteristici si beneficii Castron patrat pentru caini Geo 16.5cm:Material: plastic;Forma lui nu va permite rasturnarea acestuia de catre catelul dumneavoastra;Diverse cu..

Suport Metalic pentru două castroane*1,8L

Suport Metalic pentru două castroane cu capacitate de 1,8L..

Castron Enjoy antiderapant 0,25L roz

Castron antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy Roz 0.25l este recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.Caracteristici si beneficii Castron antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy ..

Castron antiderapant din inox Enjoy 0.3 L

Castron antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy 0.3 L este recomandat pentru pisici si cainii de talie mica atat pentru hrana cat si pentru apa.Caracteristici si beneficii castron antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy 0.3..

Castron antiderapant din inox Enjoy 0,25l

Castron rosu antiderapant din inox pentru caini si pisici Enjoy 0.25 L este recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.Caracteristici si beneficii castron rosu antiderapant din inox pentru caini si pisici..

Castron Inox Antiderapant 0,2l

Castronul de caini si pisici Antiderapant Inox este recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox de la este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.Caracter..

Castron Inox Antiderapant 0,45l

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 0,45l este recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 0,45l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate..

Castron Inox Antiderapant 0,7l

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 0,7l este recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 0,7l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.C..

Castron Inox Antiderapant 0,9l

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 0,9l este recomandat pentru caini de talie mica si pisici atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 0,9l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.C..