Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hăinuţe/Încălţăminte

Produse pe pagină:
Sortare după:

Hăinuţă 4Dog Deluxe Avant Garde Blue 45cm

Haina Caini 4Dog Deluxe Avant Garde 45cm - este o hainuta ideala pentru caini, in zilele friguroase si ploioase de toamna.Proprietati si beneficii:- lungime: 45 cm;- imbracaminte realizata dintr-un fas rezistent la intemperii si avand o captuseala mo..

Hăinuţă 4Dog Deluxe Foxy 45cm

Haina Caini 4Dog Deluxe Foxy 45cm - este o hainuta din material impermeabil, cu gluga, pentru caini, ce asigura caldura si confort, ideala pentru zilele friguroase.Caracteristici:- material: poliester;- lungime: 45 cm;- culoare: rosu sau verde;- se p..

Hăinuţă 4Dog Deluxe Sport Reflectorizantă Bleu 45cm

Haina Caini 4Dog Deluxe Reflectorizanta Bleu 45cm - este o hainuta reflectorizanta, ideala pentru plimbarile lungi din zilele mohorate si friguroase. Protejeaza cainele de vant, umezeala si murdarie si ii ofera confort si caldura. Proprietati si..

Hăinuţă 4Dog Deluxe Waterproof 45cm

Haina Caini 4Dog Deluxe Waterproof 45cm - este o hainuta pentru caini, din material sintetic impermeabil, prevazuta cu guler si sistem de inchidere cu capse, ce asigura caldura si confort, ideala pentru zilele ploioase si friguroase. Blana cainelui t..