Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Aşternuturi Igienice

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aşternut Dog Patrol 60x60 10buc/set + Benzi Adezive

Asternut Dog Patrol 60x60 10buc/set + Benzi Adezive - sunt covorase din polimeri superabsorbanti pentru dresajul cateilor. Pot fi utilizate si atunci cand cainele nu poate fi scos la plimbare. Au putere absorbanta mare, formand un gel la contactul cu..

Aşternut Dog Patrol 60x90 10buc/set + Benzi Adezive

Asternut Dog Patrol 60x90 10buc/set + Benzi Adezive - sunt covorase din polimeri superabsorbanti pentru dresajul cateilor. Pot fi utilizate si atunci cand cainele nu poate fi scos la plimbare. Au putere absorbanta mare, formand un gel la contactul cu..

Aşternut Pet Pad 60x60 10buc/set

Asternut Pet Pad 60x60 10buc/set - covorase create special pentru educarea puilor de caini de talie mica si medie. Covorasele sunt recomandate de culoare alba, pentru a le atrage atentia si pentru a-i determina sa-si faca nevoile pe ele. Absorb foart..

Aşternut Pet Pad 60x90 10buc/set

Asternut Pet Pad 60x90 10buc/set - covorase create special pentru educarea puilor de caini de talie mica, medie si mare. Covorasele sunt recomandate de culoare alba, pentru a le atrage atentia si pentru a-i determina sa-si faca nevoile pe ele. Absorb..

Aşternut Petkult 60x90 10buc/set

Asternut Petkult 60x90 10buc/set - covorase tratate cu atractant, fiind recomandate tuturor taliilor de caini juniori si adulti, asigurand deasemenea igiena cainilor in custi de transport in timpul calatoriilor.Cele sase straturi componente ale unui ..

Scutece Dog L 12buc/set

Puppies Scutece Caini L 12buc/set - scutece confectionate dintr-un material super absorbant ce va retine toata umezeala si mizeria. Se pot utiliza pentru cateii cu incontinenta urinara, femele in calduri, catei care inca nu au invatat sa urineze afar..

Scutece Dog M 12buc/set

Puppies Scutece Caini M 12buc/set - scutece confectionate dintr-un material super absorbant ce va retine toata umezeala si mizeria. Se pot utiliza pentru cateii cu incontinenta urinara, femele in calduri, catei care inca nu au invatat sa urineze afar..

Scutece Dog S 12buc/set

Puppies Scutece Caini S 12buc/set - scutece confectionate dintr-un material super absorbant ce va retine toata umezeala si mizeria. Se pot utiliza pentru cateii cu incontinenta urinara, femele in calduri, catei care inca nu au invatat sa urineze afar..

Scutece Dog XL 12buc/set

Puppies Scutece Caini XL 12buc/set - scutece confectionate dintr-un material super absorbant ce va retine toata umezeala si mizeria. Se pot utiliza pentru cateii cu incontinenta urinara, femele in calduri, catei care inca nu au invatat sa urineze afa..

Scutece Dog XS 12buc/set

Puppies Scutece Caini XS 12buc/set - scutece confectionate dintr-un material super absorbant ce va retine toata umezeala si mizeria. Se pot utiliza pentru cateii cu incontinenta urinara, femele in calduri, catei care inca nu au invatat sa urineze afa..

Scutece Dog XSS 12buc/set

Puppies Scutece Caini XXS 12buc/set - scutece confectionate dintr-un material super absorbant ce va retine toata umezeala si mizeria. Se pot utiliza pentru cateii cu incontinenta urinara, femele in calduri, catei care inca nu au invatat sa urineze af..