Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană umedă

Produse pe pagină:
Sortare după:

Taste Of The Wild Pacific Stream 390g

Taste of the Wild Pacific Stream Canine - este o hrană umedă completă potrivită și pentru câini sensibili sau care suferă de alergii.Pacific Stream Canine nu include cereale, ci cartofi și cartofi dulci ca surse de carbohidrați și corespunde cerințel..

Taste Of The Wild Sierra Mountain 390g

Taste of the Wild - Sierra Mountain Canine - hrană umedă completă pentru caini de toate taliile si varstele cat și pentru câini sensibili sau care suferă de alergii. Cartofii dulci și cartofii furnizează carbohidrați ușor de asimilat, iar hrana ..

Taste Of The Wild Southwest Canyon 390g

Taste of the Wild Southwest Canyon Canine - hrană umedă completă pentru caini de toate taliile si varstele cat și pentru câini sensibili sau care suferă de alergii. Hrana umeda ce nu contine cereale și corespunde cerințelor nutriționale ale câinilor...

Taste Of The Wild Wetlands 390g

Taste of the Wild - Wetlands Canine - hrană umedă completă pentru caini de toate taliile si varstele cat și pentru câini sensibili sau care suferă de alergii.Hrana umeda ce nu contine cereale și corespunde cerințelor nutriționale ale câinilor. Taste ..

 Rinti Diet Diabetic 400 g Nou

Rinti Diet Diabetic 400 g

Hrana umeda pentru caini Rinti Diet Diabetic 400 g a fost special creata pentru caini cu nivelul glicemiei ridicat. Regleaza aportul de glucoza (Diabetes mellitus) si datorita nivelului redus de grasimi este potrivita si pentru cainii cu tendint..

 Rinti Diet Renal 400 g Nou

Rinti Diet Renal 400 g

Hrana umeda pentru caini Rinti Diet Renal 400 g este recomandata pentru sustinerea functiei renale in insuficienta renala cronica sau acuta.Hrana umeda pentru caini Rinti Diet Renal 400 g a fost special dezvoltata pentru cainii cu nevoi nut..

4DOG plic vita 100g

4Dog Plic Hrana pentru caini cu carne de vita in sos, 100g 4DOG CU CARNE DE VITA IN SOS este o hrana umeda completa pentru caini, cu bucati delicioase de carne de vita in sos.INGREDIENTE: carne si subproduse de origine animala (minim 4% carne de..

4DOG plic junior pui 100g

4DOG JUNIOR CU CARNE DE PUI IN SOS este o hrana umeda completa pentru caini juniori, cu bucati delicioase de carne de pui in sos.INGREDIENTE: carne si subproduse de origine animala (minim 10% carne de pui), cereale, extracte ..

4DOG plic pui 100g

4Dog Plic Hrana pentru caini cu carne de pui in sos, 100g 4DOG CU CARNE DE PUI IN SOS este o hrana umeda completa pentru caini, cu bucati delicioase de carne de pui in sos.INGREDIENTE: carne si subproduse de origine animala (minim 4% carne de pu..

Barry Dog Mix 1320gr

Conserva Barry cu Vita este o hrana completa pentru caini, cu gust irezistibil, avand un continut echilibrat de nutrienti esentiali pentru o viata sanatoasa si o conditie fizica excelenta.INGREDIENTE:Produse subproduse de vita si porc, produse de pui..

Barry Dog Pui 1320gr

Conserva Barry cu Pui este o hrana completa pentru caini, cu gust irezistibil, avand un continut echilibrat de nutrienti esentiali pentru o viata sanatoasa si o conditie fizica excelenta.INGREDIENTE:Pui, subproduse de vita si porc, (continut de carne..

Barry Dog Vită 1320gr

Conserva Barry cu Vita este o hrana completa pentru caini, cu gust irezistibil, avand un continut echilibrat de nutrienti esentiali pentru o viata sanatoasa si o conditie fizica excelenta.INGREDIENTE:Produse subproduse de vita si porc, produse de pui..

Barry Dog XXL Vita 1320g

Conserva Barry XXL cu Vita este o hrana completa pentru caini, cu gust irezistibil, avand un continut echilibrat de nutrienti esentiali pentru o viata sanatoasa si o conditie fizica excelenta.INGREDIENTE:Produse subproduse de vita si porc, produse de..