Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană Premium

Produse pe pagină:
Sortare după:

CICO-CICU JUNIOR 10 kg

Descriere: hrană uscată pentru caței (juniori), realizată prin extrudare.Beneficii:nivel echilibrat de acizi grași Omega 3 și Omega 6 pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă;controlează ritmul de creștere și înlătură riscul supraponderalită..

CICO-CICU MAXI JUNIOR 10 kg

Descriere: hrană uscată pentru căței, realizată prin extrudare.Beneficii:nivel echilibrat de acizi grași Omega 3 și Omega 6 pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă;controlează ritmul de creștere și înlătură riscul supraponderalității printr..

Enjoy Adult Mini Pro 15kg

Hrana uscata pentru caini Enjoy Adult Mini Pro 15 kg reprezinta o alimentatie completa,imbogatita cu vitamine pentru caini adulti de talie mica.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Enjoy Adult Mini Pro 15 kg:Hrana aditivata cu v..

Enjoy Dog Profesional 15kg

Enjoy Dog Profesional 15Kg - este o hrana uscata premium, completa si echilibrata pentru cainii adulti de toate taliile si rasele, fabricata cu produse romanesti dupa o reteta originala.Ingrediente: cereale, derivate de origine vegetala, carne si der..

Enjoy Junior Pro 15 kg

Hrana uscata pentru caini Enjoy Junior 15 kg asigura o alimentatie completa, imbogatita cu vitamine pentru cainii juniori de toate taliie.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Enjoy Junior 15 kg:Nivel proteic adecvat ( 30 % prote..

EXTRU-CAN ACTIV CU VITA 10 kg

Descriere: hrană uscată pentru câini adulți, realizată prin extrudare.Beneficii:conținutul de proteină și grăsimi este adaptat cerințelor energoproteice ale câinilor activialiment ușor de digerat datorită tehnologiei de fabricație și a materiilo..

EXTRU-CAN ADULT 10 kg

Descriere: hrană uscată pentru câini adulți de talie mică, medie sau mare, realizată prin extrudare.Beneficii:asigură o digestibilitate optimă datorită proteinei de calitate superioară;conține acizi Omega 3 și Omega 6 pentru o blană deasă și luc..

EXTRU-CAN HIPOCALORIC 10 kg

Descriere: hrană uscată pentru câini adulți, realizată prin extrudare.Beneficii:stimulează sistemul imunitar prin prezența probioticelor;aliment ușor de digerat datorită tehnologiei de fabricație și a materialelor prime de calitate superioară;ni..

EXTRU-CAN MINI-ADULT CU VITA 10 kg

Descriere: hrană uscată pentru câini adulți de talie mică, realizată prin extrudare.Beneficii:alimente ușor de digerat datorită tehnologiei de fabricație și a materiilor prime de calitate superioarăraportul energo-proteic optim asigură o dezvolt..

EXTRU-CAN STANDARD 10kg

Hrana uscata pentru caini adulti, realizata prin extrudare.Beneficii:aliment usor de digerat datorita tehnologiei de fabricatie si a materialelor prime de calitate superioara;asigura o dezvoltare armonioasa si o buna stare de sanatate;asigura nutrien..

EXTRU-CAN STANDARD TALIE MICA 4kg

Descriere: Hrană uscată pentru câini adulți de talie mică, realizată prin extrudare.Beneficii:aliment ușor de digerat datorită tehnologiei de fabricație și a materialelor prime de calitate superioară;raportul energo-proteic optim asigură o dezvo..

Ljubimetz Dog Junior 10kg

Ljubimetz Junior 10 Kg - Hrana pentru caini, special formulata pentru caini adulti cu un nivel de activitate mediu. Contine proteine usor digerabile, de inalta calitate si cereale procesate cu atentie pentru a maximiza asimilarea.IngredienteCarn..

Ljubimetz Dog Miel şi Orez 10kg

Ljubimetz Dog Miel si Orez 10Kg - este o hrana uscata premium, completa si echilibrata, pe baza de carne de miel, special conceputa pentru cainii adulti de toate taliile, cu un nivel normal de activitate.Ingrediente: carne deshidratata de miel si car..

Ljubimetz Dog Mini 10kg

Ljubimetz Dog Mini 10Kg - este o hrana uscata premium, completa si echilibrata, special conceputa pentru cainii adulti de talie mica, cu un nivel normal de activitate.Ingrediente: carne deshidratata de pasare, orez, grasimi animale, gluten de porumb,..

Ljubimetz Dog Pui şi Bacon 10kg

Ljubimetz Dog Pui si Bacon 10Kg - este o hrana uscata premium, completa si echilibrata, pe baza de carne de pasare, special conceputa pentru cainii adulti de toate taliile, cu un nivel normal de activitate.Ingrediente: carne deshidratata de pui, carn..