Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană Super Premium

Produse pe pagină:
Sortare după:

Crockex Wellness Dog Adult Mini Chicken&Rice 7.5kg

CROCKEX WELLNESS Dog Adult Mini Pui&OrezHrană completă pentru câini adulți de talie mică.Compoziție: carne de pui deshidratată (25%), orez (25%), porumb, carne proaspătă de pui (15%), porumb, grăsime de pui, făină de pește, semințe de in (2%), pu..

Crockex Wellness Dog Adult Mini Lamb&Rice 7.5kg

CROCKEX WELLNESS Dog Adult Mini Iepure&OrezHrană completă pentru câini adulți de talie mică.Compoziție: carne de pui deshidratată (19%), orez (18%), porumb, carne proaspătă de iepure (15%), carne deshidratată de iepure (12%), grăsime de pui, semi..

Crockex Wellness Dog Adult Mini Rabbit&Rice 7.5kg

CROCKEX WELLNESS Dog Adult Mini Iepure&OrezHrană completă pentru câini adulți de talie mică.Compoziție: carne de pui deshidratată (19%), orez (18%), porumb, carne proaspătă de iepure (15%), carne deshidratată de iepure (12%), grăsime de pui, semi..

Bosch Adult Lamb&Rice 15 kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Adult cu miel si orez 15 kg reprezinta o alimentatie completa si echilibrata destinata cainilor adulti (cu varsta peste 1 an) ce au un nivel normal de activitate.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bo..

Bosch Adult Maxi 15kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Adult 15 kg asigura o alimentatie completa pentru caini adulti,in special rasele mari (peste 30 kg).Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Adult 15 kg:Scade riscul cresterii in greutate: ..

Bosch Adult Mini Lamb&Rice 15 kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Mini Adult cu miel si orez 15 kg reprezinta o alimentatie completa destinata cainilor adulti de talie mica.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bosch Mini Adult cu miel si orez 15 kg:Un echilibru perfe..

Bosch Adult Pasăre şi Mei 15 kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Adult cu pasare si mei 15 kg asigura o alimentatie completa pentru cainii adulti cu activitate fizica normala.Cainii adulti si cainii cu intolerante alimentare au un sistem digestiv sensibil si, prin urmare, au nevoie ..

Bosch Junior Maxi 15kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Junior 15 kg asigura nutrientii necesari pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a cainilor juniori de talie mare.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bosch Maxi Junior 15 kg:Are un continutul i..

Bosch Junior Mini 15kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Mini Junior 15 kg contine o formula speciala, cu crochete de forme si dimensiuni adaptatate nevoilor cainilor de talie mica, cu continut optim de proteine si minerale.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru cai..

Bosch Light 12,5kg

Hrana uscata pentru caini Bosch Adult Light 12.5 kg are valoare energetica redusa (doar 6% grasime) dar continut ridicat de fibre (7% fibra bruta) pentru cainii adulti cu tendinta de ingrasare.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru caini Bos..

Devora Grain Free Mini Adult cu caprioara, somon si rata 7.5 kg

Hrana uscata pentru caini Devora Grain Free Mini Adult cu caprioara, somon si rata 7.5 kg este o mancare completa pentru caini adulti de talie mica.Caracteristicile si beneficiile gamei Devora Grain Free:Produs monoproteic. Reduce semnifica..

Devora Grain Free Mini Adult Rabbit 4 kg

Hrana uscata pentru caini Devora Grain Free cu iepure 7.5 kg este o alimentatie hipoalergenica, cu o sursa unica de proteina, asigurand o alimentatie de excludere a animalelor care prezinta alergii sau intolerante alimentare la alte tipuri de protein..

Devora Grain Free Puppy Large&Medium Rabbit 4 kg

Hrana uscata pentru caini Devora Grain Free Puppy Large si Medium cu iepure 4 kg reprezinta o alimentatie ultrapremium, hipoalergica, care contine carne de iepure, destinata cateilor junior de talie medie si mare.Caracteristicile si beneficiile gamei..

Devora Grain Free Single Horse 7.5kg

Hrana uscata pentru caini Devora Grain Free cu cal 7.5 kg reprezinta o alimentatie hipoalergenica ce ofera o alimentatie de excludere animalelor ce manifesta alergii sau intolerante la alte tipuri de proteina animala cu exceptia celei de cal dar si f..

Devora Grain Free Somon 4kg

Hrana uscata pentru caini Devora Grain Free cu somon 4 kg reprezinta o alimentatie ultrapremium, hipoalergica, cu somon, destinata cainilor adulti.Caracteristicile si beneficiile gamei Devora Grain Free:Produs monoproteic. Reduce semnificativ riscul ..

Devora Semi-Moist Lamb&Rice 5kg

Hrana semi-umeda pentru caini Devora cu miel si orez 5 kg este o alimentatie hipoalergenica destinata cainilor ce manifesta intoleranta sau alergie fata de proteina de origine animala (cu exceptia celei din miel) sau fata de cereale. Hrana ofera o nu..