Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană umedă

Produse pe pagină:
Sortare după:

Vitakraft Liquid Snack Cat cu pui si taurina

Snack lichid pentru pisici Vitakraft Pui 6x15g  - Gustare lichida pentru pisici de la Vitakraft - o gustare delicioasa si sanatoasa.Fiecare pachet contine 6 portii care pot fi hranite individual, ca delicatese, sau impreuna c..

Kirby Cat Conserva 415g

Kirby Cat Conserva 415gHrana completa, usor digerabila ce asigura o dieta echilibrata pisicilor adulte.Bucatile in sos, sunt gatite in cuptor in loc de aburi si sunt bine taiate, nu sunt grase, au o culoare de carne prajita, nu prea intunecata, au o ..

Kirby Cat Plic cu pui si vita 4x 100g

O zi normala din viata oricarei pisici sanatoase incepe cu o alimentatie corecta. Cu o experienta de peste 10 ani in hranirea a milioane de pisici din Romania, Kirby Cat a castigat, prin calitatea retetelor, increderea tot mai multor stapani. Noul Ki..

Kitekat Conservă cu Pasăre 800g

Conservele Kitekat sunt cea mai buna solutie atunci cand doriti sa oferiti pisicii dumneavoastra alimente de inalta calitate pe deplin complete si echilibrate...

Kitekat Conservă cu Pui în Sos 400g

Conservele Kitekat sunt cea mai buna solutie atunci cand doriti sa oferiti pisicii dumneavoastra alimente de inalta calitate pe deplin complete si echilibrate...

Kitekat Plic cu Pui 100g

Plicul Kitekat cu Pui este o hrana umeda, completa, destinata pisicilor adulte.Este o hrana deosebit de gustoasa, continand bucatele de carne, preparate cu grija pentru a-si pastra intreaga valoare nutritionala alaturi de un sos fin si aromat...

Kitekat Plic cu Somon 100g

Plicul Kitekat cu Somon este o hrana umeda, completa, destinata pisicilor adulte.Este o hrana deosebit de gustoasa, continand bucatele de carne, preparate cu grija pentru a-si pastra intreaga valoare nutritionala alaturi de un sos fin si aromat...

Miau Miau Plic cu Curcan în Sos 100g

PLICULETELE MIAU MIAU CU CARNE DE CURCAN IN SOS 100g contin o hrana completa cu carne de curcan pentru pisici adulte din toate rasele.INGREDIENTE: carne si produse de origine animala (min. 4% carne de curcan), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de..

Miau Miau Plic Kitten 100g

PLICULETELE MIAU MIAU KITTEN 100g contin o hrana completa cu carne de pui pentru pisici junioare.INGREDIENTE: carne si produse de origine animala (min. 15% carne de pui), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, minerale.ADITIVI/KG..

Miau Miau Plic Pui şi Ficat în Sos 100g

PLICULETELE MIAU MIAU CU CARNE DE PUI SI FICAT IN SOS 100g contin o hrana completa cu carne de pui si ficat pentru pisici adulte din toate rasele.INGREDIENTE: carne si produse de origine animala (min. 4% carne de pui, min. 4% ficat), cereale, uleiuri..

Miau Miau Plic Somon în Sos 100g

PLICULETELE MIAU MIAU CU CARNE DE SOMON IN SOS 100g contin o hrana completa cu carne de somon pentru pisici adulte din toate rasele.INGREDIENTE: carne si produse de origine animala (min. 4% carne de somon), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de pr..

Miau Miau Plic Sterilised 100g

PLICULETELE MIAU MIAU STERILISED 100g contin o hrana completa cu carne de pui pentru pisici adulte sterilizate.INGREDIENTE: carne si produse de origine animala (min. 15% carne de pui), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, miner..

Miau Miau Plic Vită în Sos 100g

PLICULETELE MIAU MIAU CU CARNE DE VITA IN SOS 100g contin o hrana completa cu carne de vita pentru pisici adulte din toate rasele.INGREDIENTE: carne si produse de origine animala (min. 4% carne de vita), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de prote..

Mitzy Conservă cu Pui 415g

Conserva Mitzy Pui 415 g - Hrana umeda completa Schesir Mitzy conserva Pui este recomandata pisicilor adulte. Ingrediente:Carne de pui, vitamine, proteine si minerale. Se recomanda ca hrana suplimentara, pe langa hrana uscata...

Mitzy Conservă cu Vită 415g

Conserva Mitzy Vita 415 g - Hrana umeda completa Schesir Mitzy conserva Vita este recomandata pisicilor adulte. Ingrediente: Carne de vita, vitamine, proteine si minerale. Se recomanda ca hrana suplimentara, pe langa hrana uscata...

REMI CAT  PASARE/VANAT Nou

REMI CAT PASARE/VANAT

Hrana umeda pentru pisici Remi Cat Pasare/Vanat 415g - Hrana completa cu pasare si vanat pentru pisici adulte.Ingrediente: carne si produse de origine animala (pasari de curte 5%, vanat 5%), cereale, minerale, zahar caramelizat.Compozitie analit..