Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Sampoane medicinale/Spray-uri/Unguente

Produse pe pagină:
Sortare după:

Chlorhexidine 4% Şampon 335ml

Sampon terapeutic pentru caini, pisici si cai, antiseptic cu spectru larg si pentru dermatite microbiene moderate sau severe.Sampon antiseptic recomandat pentru dermatitele moderate si severe asociate cu agenti microbieni sau fungici.Siguranta dovedi..

Dermoguard 50g

DERMOGUARDUnguentAntibacterian şi cicatrizant COMPOZIŢIE100 g Dermoguard conțin:Substanţe active : Neomicină 2 g; Nitrofuran 3 g; Iodoform 3 g; Albastru de metilen3 g; Oxid de zinc 10 gExcipienţi (vaselină neutră) ad 100 g ACŢIUNE..

Herba Gel 100g

INDICATII:Herba-gel contine un amestec de extracte vegetale cu proprietati revulsive si calmante. Datorita continutului in camfor si metilsalicilat, diminueaza rapid durerea, imbunatateste circulatia sanguina locala, favorizand absorbtia produselor i..

Herba Gel 500g

INDICATII:Herba-gel contine un amestec de extracte vegetale cu proprietati revulsive si calmante. Datorita continutului in camfor si metilsalicilat, diminueaza rapid durerea, imbunatateste circulatia sanguina locala, favorizand absorbtia produselor i..

Herbavera Castane Capseicină 500g

Masajul cu acest balsam are efecte excelente, fiindcă relaxează și încălzește sistemul musculo-scheletic. Efectul următoarelor plante, castan de cal, tătăneasă, cele șapte ierburi secrete și cânepă, este o adevărată plăcere pentru un organism obosit...

Herbavera Castane Mentol 500g

Masajul cu balzam cu puterea de cal Eisgel oferă efecte excelente asupra eliberării globale musculo-scheletice. Conținutul de mentă și mentol răcoreste semnificativ, rezultând în reducerea maximă a umflături și a durerii. Efectul casta..

Ketohexidine Șampon 335ml

Davis Sampon Ketohexidine, 355 ml - Sampon terapeutic pentru caini, pisici si cai, antiseptic cu rol complementar in tratamentul dermatitelor microbiene si fungice.Combinatia a doua ingrediente eficiente (1% ketoconazol si 2% gluconat de clorhexidina..

Mibazon unguent 36g

  Tetraciclina este un antibiotic cu efect bacteriostatic fata de bacteriile Gram-pozitive si Gram-negative. tetraciclina actioneaza bacteriostatic, inhiband sinteza proteinelor bacteriene prin legarea reversibila de subunitatea ribozomala 30S a..

Neo Caf Spray 200ml

NEO CAF SPRAY - 200 ML cu oxitetraciclina clorhidrat 5 g si verde de malachit.Descriere:Neo Caf Spray se prezinta sub forma unui flacon de metal ce contine o suspensie de oxitetraciclina si verde de malachit.Compozitie:Spray cu oxitetraciclina c..

Sulfur Benz Șampon 335ml

Sampon terapeutic pentru caini, pentru simptomele asociate cu dermatita seboreica, dermatoze nespecifice.Sampon care combina doua ingrediente foarte eficiente, sulful micronizat si peroxidul de benzoil, pentru a combate fenomenele locale asociate cu ..

Tear Stain Remover Loțiune 50ml

Aceasta solutie ofera ajutor pentru ochii care lacrimeaza,indepartand petele lasate de lacrimi.Picuratorul va ajuta la o dozare corecta. Utilizare:solutia se aplica pe o discheta de vata si se tamponeaza usor regiunea din jurul ochilor,mai ales canal..

Aludermin Spray 200ml

Spray pentru uz extern pentru cabaline, rumegătoare, suine, câini si pisici; 200 ml.Pentru acoperirea rănilor superficiale, protejează rănile de murdărie, ajută la dermizare..

Claromed ung. cu Acid Hialuronic 1%

CLAROMED 30 G STERIL - GEL OFTALMIC CU ACID HIALURONICClaromed este un lubrifiant ocular sub forma de gel steril, cu un sistem duopolimeric, ce contine carbomer si acid hialuronic (hyaluron) in proportie de 1 %, special formulat pentru uz v..