Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Suplimente/Vitamine/Minerale

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aplazyl 300 tablete

Aplayzl este un supliment nutritiv care sustine functia locomotorie si mentine articulatiile sanatoase. Aplayzl lubrifiaya articulatiile, sustine si conserva cartilagiile, completeaza cerintele nutritionale ale aparatului locomotor in ..

ArthrieX 5în1 100ml

ArthrieX 5 in 1 este un supliment nutritiv recomandat in osteoartrite si procese degenerative articulare.Compozitie per 2 ml:Glucozamina HCl (99.5% puritate) 400 mgCondroitin sulfat  (100% puritate) 160 mgOmega 3 (EPA/DHA)  120 mgMSM  ..

Duphalyte 500ml

DUPHALYTE 500 MLSoluţie injectabilă, pentru cabaline, bovine, suine, câini şi pisici.COMPOZITIA CANTITATIVA SI CALITATIVA1 ml contine :Substanţe active:Vitamina B1 (Tiamină HCL) 0,10 mgVitamina B2 (ca riboflavinaă sodiu fosfat) 0,04 mgVitamina B6 ( P..

Fromase 100 tablete (pentru 50L)

Dizolvati complet o tableta de cheag intr-un pahar cu apa rece. Asteptati 20 de minute inainte de utilizare. Incalziti laptele la 35o C. Adaugati solutia de cheag in laptele cald si amestecati energic 2-3 minute. Asteptati pana se incheaga lapte..

HyalOral RaseMari blister*12 tablete

Hyaloral Large BreedSupliment nutritional pentru caini talie mare, ce corecteaza deficientele articulare.Ingrediente:Acid HialuronicColagen hidrolizat pe cale enzimatica (Colatech®)Gamma OrizanolGlucozamin sulfatCondroitin sulfatHyaloral este un..

Irc Vet 60 tablete

Incapacitatea rinichilor de a functiona normal, se poate croniciza, ceea ce determina o pierdere prelungita a tesutului renal functional, semnificativa si aproape intotdeauna, evolutiva. Deteriorarea functiei renale se observa mai frecvent la cainii ..

Irc Vet Gel 50ml

IRC VET GEL 50mlSupliment nutritional pentru caini si pisici, indicat in insuficienta renala cronica la caini si pisici.Adjuvant impotriva insuficientei renale cronice la caini si pisici.Incapacitatea rinichilor de a functiona normal, se poate cronic..

K-9 Complete 180 tablete

K9 Complete 180 tablete este un supliment nutritional complet si echilibrat cu enzime digestive si antioxidanti pentru caini de toate varstele si rasele.Ingrediente :Ficat de pasare hidrolizat, drojdie de bere uscata, fosfat de calciu, celuloza,..

K-9 Complete Growth 120 tablete

K-9 Complete Growth este un supliment nutritional vitamino-mineral echilibrat pentru caini in perioada de crestere si/sau pentru femele gestante sau in lactatie.Recomandari:Pentru sanatatea si densitatea osaturii.Adjuvant in prevenirea sau tratamentu..

K-9 Complete Motion 120 tablete

K-9 Complete Motion este un supliment nutritional pentru caini cu mare eficienta destinat protectiei articulatiilor continand sulfat de condroitina, glucozamina, metilsulfonilmetan, antioxidanti, aminoacizi si minerale intr-o formula nutritiva c..

Lactadiet Birth&Weaving (40 plicuri*7.5g)

Lapte maternizat pentru caini, iepuri, rozatoare cu Omega 3 (DHA & EPA).Supliment alimentar pentru alaptare pe baza de lapte degresat, vitamine, oligoelemente si ulei de peste bogat in Omega 3 (DHA & EPA). LactaDIET Nastere si Intarcare furni..

Lactadiet Colostru Omega-3 (40 plicuri*15g)

Lapte maternizat pentru caini, iepuri, rozatoare cu colostru si Omega 3 (DHA & EPA)Lactadiet Colostru este lapte maternizat instant pe baza de lapte degresat, vitamine, oligoelemente, ulei de peste bogat in Omega3 (DHA) si imbogatit cu ..

Lactadiet Kitten (40 plicuri*7.5g)

Lapte maternizat pentru pisici si dihori cu colostru si Omega 3 (DHA & EPA).Lactadiet este lapte maternizat instant pe baza de lapte degresat, vitamine, oligoelemente si ulei de peste bogat in Omega 3 (DHA & EPA), care furnizeaza substantele ..

Pet Phos Felin 96 tablete

Pet Phos Felin 96 tablete este un supliment vitamino - mineral pentru pisici adulte, pisoi in crestere,pisici gestante sau in perioada de lactatie.Proprietati :Vitaminele A si D 3 , calciul, fosforul, iodul si magneziul, manganul joaca un rol importa..

Pet Phos Felin Pelage 36 tablete

Supliment Nutritiv Pet Phos Felin Pelage 36 tableteSupliment vitamino - mineral pentru sanatatea pielii si blaniiA pisicilor.Proprietati: Vitamina A este estentiala pentru reinoirea epiteliului si joaca un rol important in procesul de keratogene..