Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Consumabile

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ace Seringă 18g 1,2*40mm*100buc

Ace seringa BD Microlance concepute pentru a se potrivi pentru orice tip de varf seringa (luer-lock, luer-slip, excentric si catheter tip). Asigura maximul de confort si fiabilitate.Caracteristici:Acele au pereti subtiri si lumen larg ce favorizeaza ..

Bandaj Autoadeziv 10cm Profiflex

Bandaj elastic autoadeziv albastru ProfiFlex 10 cmProfiFlex este un bandaj de inalta rezistenta complet autoadeziv si este proiectat pentru a fi flexibil, durabil si rezistent la toate utilizarile posibile in domeniul veterinar si zootehnic.Este, de ..

Bandaj Autoadeziv 5cm 5 culori Profiflex

Bandaj elastic autoadeziv ProfiFlex 5 cmProfiFlex este un bandaj de inalta rezistenta complet autoadeziv si este proiectat pentru a fi flexibil, durabil si rezistent la toate utilizarile posibile in domeniul veterinar si zootehnic.Este, de asemenea, ..

Bandaj Autoadeziv 7,5cm 5 culori Profiflex

Bandaj elastic autoadeziv ProfiFlex 7,5 cmProfiFlex este un bandaj de inalta rezistenta complet autoadeziv si este proiectat pentru a fi flexibil, durabil si rezistent la toate utilizarile posibile in domeniul veterinar si zootehnic.Este, de asemenea..

Bandaj Elastic Autoadeziv 10cm*4.5m

Bandaje elastice autoadezive impermeabile recomandate pentru suportul incheieturii, gleznei, etc... Bandajul elastic de 10cmX 4.5m este recomandat oricaror parti ale corpului, pentru o sustinere a muschilor, incheieturilor si gleznelor deasemenea pen..

Bandaj Elastic Autoadeziv 5cm*4.5m

Bandajele elastice autoadezive sunt recomandate pentru suportul muschilor si incheieturii. Bandajele elastice autoadezive sunt confectionate dintr-un material special netesut de matase artificiala ideal pentru compresie si sustinere, copolimer, elast..

Colector pentru Recoltare Mostre Urină

Steril;Prevăzut cu indicator pentru volumSe poate ataşa la condom urinar, la sondă Foley, la pungi de urostomie..

Cutii Petri 90mm

Cutii Petri din plastic, 90x15 mm, confectionate din polistiren crystal..

Fire de sutura resorbabile Met 1.5-USP 4/0 (3/8 19mm ac triunghiular 90cm) PGLA15CN

GLA® este un fir polifilament, resorbabil, invelit si acoperit, care este compus din poliglactin 910 (poly-glycolide-co-L-lactid).Pentru alunecare si finete, firul de PGLA® este acoperit cu o combinatie de poliglicolid-co-lactid si stearat de calciu ..

Fire de sutura resorbabile Met 3-USP 2/0 (3/8 30mm ac triunghiular) PGLA3CN

PGLA® este un fir polifilament, resorbabil, invelit si acoperit, care este compus din poliglactin 910 (poly-glycolide-co-L-lactid).Pentru alunecare si finete, firul de PGLA® este acoperit cu o combinatie de poliglicolid-co-lactid si stearat de calciu..