Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Păsări

Subcategorii

Produse pe pagină:
Sortare după:

ANTIPOUX-VAN 75g

ANTIPOUX-VAN 25 mg/g, pulbere pentru aplicare cutanata pentru caini si pisicitriclorfonCOMPOZITIE1 g pulbere contine:Substanţa activă:triclorfon………..................25 mgINDICATIIPentru tratamentul împotriva infestatiilor cu pureci (Ctenocephalides s..

ANTIPOUX-VAN FORTE 75g

ANTIPOUX - VAN FORTE,  1.2 mg/g , pulbere cu administrare cutanata pentru câini şi păsări de colivieFipronilDECLARAREA SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE1 g pulbere conţine:Substanta activa:Fipronil……………………… 1,2 mgINDICAŢIIProdusul este ..

ANTIPOUX-VAN PLANT 25ml

Antipoux Van Plant soluție uleioasă pentru toate speciile-UZ VETERINAR-20ml, 120mlsoluţie uz extern pentru toate speciile de animaleCompoziţie: ulei din seminţe de stuguri, Azadirachta indica oil (ulei din seminţe  de neem),  Melaeuca altem..

Adăpător Tweety 100

Adapatoare tweety este un recipient pentru apa, creat pentru pasarile de colivie.Tweety are un volum de 100ml si este confectionata din material plastic non-toxic usor de curatat. Este recomandata pentru coliviile cu gratiile verticale.Adapatoare Twe..

Adăpător Tweety 200

Adapator din plastic non-toxic foarte rezistent.Este foarte usor de igienizat.Dimensiuni: 9.5cm* 5.5cm*17.5cm..

Avena Ovăz Decorticat 1kg

Padovan Avena Ovaz Decorticat 1 Kg contine seminte de ovaz decorticat de calitate superioara, pentru un regim alimentar echilibrat pentru canari, papagali, pasari exotice.Caracteristici:Este foarte hranitor, este asimilat usor si este recomandat pent..

Avena Ovăz Decorticat 20kg

Padovan Avena Ovăz Decorticat 20kg contine seminte de ovaz decorticat de calitate superioara, pentru un regim alimentar echilibrat pentru canari, papagali, pasari exotice.Caracteristici:Este foarte hranitor, este asimilat usor si este recomandat pent..

Balansoar Altalena

Balansoarul Altalena este un leagan simplu, din material plastic non-toxic, conceput pentru coliviile pasarilor de companie.Balansoarul Altalena este un accesoriu de colivie foarte important pentru pasari si este folosit pentru stationare sau joaca.E..

Băţ Colivie Clic

Suport din material plastic non-toxic foarte rezistent.Dimensiune : 20 cm X 2.2cm X 2.2 cm..

Beţe Abrazive 4buc/set 5150

Bat Abraziv pentru Pasari Trixie 19cm ajuta la exfolierea gherutelor si la sanatatea acestora.Caracteristici si beneficii Bat Abraziv pentru Pasari Trixie 19cm:Set de 4 betisoare abrazive pentru colivieLungime 19cm..

Cădiţă Externă

Cada Externa pentru pasari este un accesoriu de colivie, din material plastic si se ataseaza la intrarea in colivie,inafara coliviei.Cada Externa pentru pasari este recomandata pentru toate pasarile mici de colivie...

Cădiţă Internă

Cada Interna pentru pasari folosita pentru baie (apa, nisip).Cada interna este un accesoriu de colivie folosit pentru pasarile mici la imbaiat. CADA INTERNA este confectionata din material plastic si este disponibila in mai multe culori.Cada interna ..

Calciu Vitaminizat 2kg

Calciul vitaminizat si aromat este un supliment vitamino-mineral ce se preteaza la toate speciile de animale si pasari, indiferent de varsta.CONTINE : Premix cu lisina, metionina+cisteina,Ca, P, Fe,Zn, Mn, Cu, se, Co, I, Carbonat de calciu, aromatiza..

Cuib Canar Bambus 10cm 5620

Cuib Bambus Trixie Canari 10cm - cuib confectionat din nuiele impletite de bambus, pentru canari. Are o deschidere mare si poate fi agatat cu usurinta de cusca. Asigura o protectie si un confort, sporite pentru canari.In momentul deteriorarii, inlocu..