Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Accesorii

Subcategorii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Adăpător Tweety 100

Adapatoare tweety este un recipient pentru apa, creat pentru pasarile de colivie.Tweety are un volum de 100ml si este confectionata din material plastic non-toxic usor de curatat. Este recomandata pentru coliviile cu gratiile verticale.Adapatoare Twe..

Adăpător Tweety 200

Adapator din plastic non-toxic foarte rezistent.Este foarte usor de igienizat.Dimensiuni: 9.5cm* 5.5cm*17.5cm..

Balansoar Altalena

Balansoarul Altalena este un leagan simplu, din material plastic non-toxic, conceput pentru coliviile pasarilor de companie.Balansoarul Altalena este un accesoriu de colivie foarte important pentru pasari si este folosit pentru stationare sau joaca.E..

Băţ Colivie Clic

Suport din material plastic non-toxic foarte rezistent.Dimensiune : 20 cm X 2.2cm X 2.2 cm..

Beţe Abrazive 4buc/set 5150

Bat Abraziv pentru Pasari Trixie 19cm ajuta la exfolierea gherutelor si la sanatatea acestora.Caracteristici si beneficii Bat Abraziv pentru Pasari Trixie 19cm:Set de 4 betisoare abrazive pentru colivieLungime 19cm..

Cădiţă Externă

Cada Externa pentru pasari este un accesoriu de colivie, din material plastic si se ataseaza la intrarea in colivie,inafara coliviei.Cada Externa pentru pasari este recomandata pentru toate pasarile mici de colivie...

Cădiţă Internă

Cada Interna pentru pasari folosita pentru baie (apa, nisip).Cada interna este un accesoriu de colivie folosit pentru pasarile mici la imbaiat. CADA INTERNA este confectionata din material plastic si este disponibila in mai multe culori.Cada interna ..

Cuib Canar Bambus 10cm 5620

Cuib Bambus Trixie Canari 10cm - cuib confectionat din nuiele impletite de bambus, pentru canari. Are o deschidere mare si poate fi agatat cu usurinta de cusca. Asigura o protectie si un confort, sporite pentru canari.In momentul deteriorarii, inlocu..

Cuib Imac suport iuta

Sfori intr-o cutie de plastic folosite de pasarile de colivie la amenajarea cuibului.CUIB IMAC este folosit de toate pasarile mici in special de canari pentru confectionarea cuibului.Se introduce in colivie incepand cu perioada de imperechere...

Cuib Lemn

Cuib din lemn pentru perusi.Este recomandat in perioada de imperechere la perusi,lemnul constituind un material rezistent ce nu poate fi distrus de perusi.Dimensiuni: aprox.20 cm inaltime x 10 cm latime x 10 cm lungime.Foarte usor de montat in colivi..

Cutie Transport

Cusca pentru transportul rozatoarelor mici si medii. ..

Cutie Transport Mare

CUTIA DE TRANSPORT MARE este ideala pentru transportul animalelor.Este o cutie destinata transportului pasarilor si animalelor foarte mici pe o perioada scurta de timp.CUTIA DE TRANSPORT MARE este confectionata din carton si este prevazuta cu gauri s..

Cutie Transport Mică

Cutia de transport mica este destinata transportului animalelor mici (hamsteri,pasari) pe o perioada scurta de timp (exemplu:de la pet-shop acasa).Este confectionata din carton si este prevazuta cu gauri speciale pentru oxigenarea interiorului pe tim..

Hrănitor Păsări 130ml 5472

Hranitor Trixie Pasari 130ml - este un recipient pentru hrana, creat pentru pasarile de colivie. Are o capacitate de 130ml si este confectionat din material plastic non toxic usor de curatat...