Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană Păsări

Produse pe pagină:
Sortare după:

Avena Ovăz Decorticat 1kg

Padovan Avena Ovaz Decorticat 1 Kg contine seminte de ovaz decorticat de calitate superioara, pentru un regim alimentar echilibrat pentru canari, papagali, pasari exotice.Caracteristici:Este foarte hranitor, este asimilat usor si este recomandat pent..

Avena Ovăz Decorticat 20kg

Padovan Avena Ovăz Decorticat 20kg contine seminte de ovaz decorticat de calitate superioara, pentru un regim alimentar echilibrat pentru canari, papagali, pasari exotice.Caracteristici:Este foarte hranitor, este asimilat usor si este recomandat pent..

Grandmix (Cocorite) Peruşi 1kg

Hrana pentru perusi Padovan GrandMix 1kg reprezinta o alimentatie superioara,completa din seminte si fructe de cea mai buna calitate, atent selectionate, ce asigura o dieta variata si echilibrata.Este imbogatita cu calciu, vitamine si extracte din pl..

Grandmix (Cocorite) Peruşi 400g

Hrana pentru perusi Padovan GrandMix 400 g reprezinta o alimentatie superioara,completa din seminte si fructe de cea mai buna calitate, atent selectionate, ce asigura o dieta variata si echilibrata.Este imbogatita cu calciu, vitamine si extracte din ..

Grandmix (Parrocchetti) Nimfă 400g

Hrana pentru nimfe Padovan GrandMix 400 g este un aliment preparat din seminte, selectate in proportii optime, imbogatit cu fructe si biscuiti firimituri.Hrana pentru nimfe Padovan GrandMix 400 g contine suplimente de vitamine si minerale esentiale p..

Grandmix (Parrocchetti) Nimfă 850g

Hrana pentru nimfe Padovan GrandMix 850 g este special conceputa pentru a asigura nevoile nutritionale ale nimfelor si agapornisilor (amorezi).Hrana pentru nimfe Padovan GrandMix 850 g conține suplimente de vitamine si minerale esentiale pentru sanat..

Grandmix Canar 400g

Hrana pasari Grandmix Canar 400 gr este un amestec de inalta calitate pline de seminte, fructe si firimituri de biscuiti, asigurand un produs alimentar echilibrat.Alimentul contine de asemenea vitamine si minerale pentru o sanatate optima a pasarilor..

Grandmix Exotice 400g

Hrana pentru pasari Padovan GrandMix Exotice 400 g este destinata pasarilor exotice (zebre, pescarusi, guld amandine).Hrana pentru pasari Padovan GrandMix Exotice 400 g este un aliment preparat din seminte, selectate in proportii optime, imbogatit cu..

Grandmix Papagal Mari 600g

Hrana pentru papagali mari Padovan GrandMix 600 g este o alimentatie superioara, atent selectata si ambalata pentru papagali mari ( jako, amazonian, marele alexander, ara).Contine seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, banane, mere, alune d..

Melodymix 300g

Furaj complementar pentru pasari granivore (canari, perusi, pasari exotice mici, sticleti, cintezoi, vrabii etc.) Amestec vitaminizat de seminte si cereale traditionale pentru pasari imbohatit cu seminte de gradina si cu biscuiti maruntitiIngrediente..

Naturalmix Canari 1kg

Hrana pentru canari Padovan Natural Mix 1 kg este un ameste echilibrat de seminte de cea mai buna calitate atent selectionate ce asigura necesarul de substante nutritive pe tot parcursul anului.Compozitie: glant, mei, ovaz decorticat...

Naturalmix Canari 20kg

Hrana pasari Naturalmix Canari 20 Kg este un ameste echilibrat de seminte de cea mai buna calitate atent selectionate ce asigura necesarul de substante nutritive pe tot parcursul anului.Ingrediente: glant, mei, ovaz decorticat...

Naturalmix Exotice 1kg

Hrana pentru pasari Padovan Natural Mix Exotice 1 kg este un amestec de seminte special selectionate pentru pasarile mici de colivie: zebre australiene, pescarusi japonezi etc...

Naturalmix Nimfă 20kg

Hrana pasari Naturalmix Nimfa 20 Kg este un amestec echilibrat de seminte special selectionate pentru pasari de colivie:nimfe,agapornis, etc.Naturalmix Nimfa asigura necesarul de substante nutritive pe tot parcursul anului.Ingrediente: glant, mei, ov..

Naturalmix Nimfă 850g

NATURALMIX NIMFA 850g este un amestec echilibrat de seminte pentru papagali mici si nimfe.NaturalMix Nimfa asigura necesarul de substante nutritive pe tot parcursul anului...

Naturalmix Papagali 18kg

Hrana pentru papagaliIngrediente: seminte de floarea soarelui, porumb, roscove, porumb extrudat, arahide, seminte de sofran, orz, seminte de dovleac, arahide in coaja, ovaz, grau, nuci braziliene, grau, banana, nuca de cocos, ananas...