Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Jucării

Produse pe pagină:
Sortare după:

Jucarie scarita lemn 4 trepte

Scarita din lemn 4 trepte 20 cm este o jucărie distractivă pentru pasările de colivie.Caracteristici:Păsările se pot urca și se pot hrăni fericite pe această scară. Scara este ușor de instalat în cușca prietenului mic cu pene, deoarece are ..

Jucărie Anou cu Clopoţel 5235

Jucarie cercuri din plastic cu clopotel Inaltime 25 cm..

Jucărie Dressing cu Oglindă PP010220

Jucarie pentru pasari Dressing cu oglinda 7x9 cm este o jucarie cu suport, hranitoare si numaratoare cu bilute colorate.Caracteristici:Contine: hranitor, oglinda, numaratoare cu bilute colorateEste prevazuta cu agatatoare pentru gratii.Mate..

Jucărie Hrănitor cu Oglindă cod 5225

Jucarie oglinda cu suport, hranitoare si numaratoare cu bilute colorate Material: plastic Culoarea poate varia Inaltime 8cm..

Jucărie Inimioară cu Clopoţel şi Oglindă cod 5202

Jucarie Inimioara cu Clopotel si Oglinda pentru Pasari este o alta jucarie preferata pentru pasariile de colivie. Caracteristici:Clopotelul are rolul de a distra pasarile si in acelasi timp, de a le stimula fizic si mental.Curioase, acestea..

Jucărie Numărătoare Plastic PP010340

Jucarie  Numaratoare din plastic cu oglinda este o jucarie interactiva potrivita pentru pasari mici.Caracteristici:Contine: oglinda, scara si numaratoare. Material: PlasticCuloare: GalbenContine oglinda si bilute de plastic repart..

Jucărie Oglindă cu Clopoţel 5,5cm

Jucarie Oglinda cu Clopotel este o alta jucarie preferata pentru pasarile de colivie. Caracteristici:Clopotelul are rolul de a distra pasarile si in acelasi timp, de a le stimula fizic si mental.Curioase, acestea se lasa usor atrase de misc..

Jucarie Oglinda dreptunghi

Jucarie Oglinda dreptunghi pentru pasari 12x6 cm este o jucarie distractiva pentru prietenul tau inaripat formata dintr-o oglinda si un clopotel cu rolul de a distra pasarile.Caracteristi:Special conceputa pentru a incuraja pasarile sa se joace...

Jucărie Oglindă Dublă cu Suport 5359

Oglinda dubla cu suport Rama din plastic Culoarea poate varia Dimensiuni 15 × 10 × 14 cm..

Jucărie Oglindă Peruşi cu Suport Dublu

Jucărie Oglindă Peruşi cu Suport Dublu  - jucarie interactiva din plastic non toxic, ce contine o oglinda prevazuta cu suport dublu, ideala pentru orele de joaca si amuzamentul pasarii dumneavoastra...

Jucarie pentru pasari Oglinda cu felinar

Jucarie pentru pasari Oglinda cu felinar 10x3.5cm - O jucarie distractiva pentru prietenul tau inaripat, formata dintr-o oglinda si un clopotel cu rolul de a distra pasarile.Caracteristi:Special conceputa pentru a incuraja pasarile sa se joace.S..

Jucarie pentru pasari Scarita 6 Trepte

Jucarie pentru pasari Scarita 6 Trepte 21cm este o jucarie sub forma de scarita realizata din plastic, frumos colorataCaracteristici:Jucarie distractiva pentru prietenul tau inaripat.Pasarea se poate folosi de aceasta scara pentru a se urca si a..

Jucarie pentru Perus

Jucarie papagal din plastic.Dimensiune: 12 cm..

Jucarie Perus plastic large PP010326

Jucarie Perusi plastic large este o jucarie sub forma de perus, ideala pentru a fi pusa in colivia unui perus singur.Caracteristici:Este o jucarie distractiva pentru prietenul tau inaripatSe monteaza pe un bat, avand prevazuta o greutate ce ii v..

Scarita din lemn 6 trepte

Scarita din lemn 6 trepte 28 cm este o jucărie distractivă pentru pasările de colivie.Caracteristici:Păsările se pot urca și se pot hrăni fericite pe această scară. Scara este ușor de instalat în cușca prietenului mic cu pene, deoarece are ..