Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Pisici

Subcategorii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Advocate pentru pisici intre 4 - 8 kg - cutie cu 3 pipete antiparazitare.

Advocate pentru pisici intre 4 - 8 kg. Cutie cu 3 pipete antiparazitare.Solutie lichida antiparazitara cu aplicare cutanata ambalata in pipete pentru o singura aplicare. CompoziţieFiecare doză (pipetă) de Advocate soluţie spot-on pentru pisici c..

AMFLEE COMBO CAT*3 pipete (0.5ml)

AMFLEE combo 50 mg/60 mg soluţie spot-on pentru pisici şi dihoriFipronil, S-metoprenFiecare pipetă de 0,50 ml conţine: Substanţe active:Fipronil                  50 mgS-metopren      &n..

AMFLEE*10 pipete (0.5ml) CAT

AMFLEE 50 mg soluţie spot-on pentru pisici1 pipetă (0,50 ml) conţine:Substanţă activă:Fipronil                  50 mgAlte substanţe:Butilhidroxianisol (E320)          0,10 mgButilh..

ANTIPOUX CAT 0.5ml

*ANTIPOUX CAT, 100 mg/ml, soluţie spot on pentru pisici. Antiparazitar extern ce actioneaza pe capuse si purici.fipronilContine1 ml soluţie conţine:Substanta activa:  Fipronil 100 mgDimensiunea ambalajuluiPlic  x 1 pipeta de 1 ml cu 0,..

ANTIPOUX-VAN 75g

ANTIPOUX-VAN 25 mg/g, pulbere pentru aplicare cutanata pentru caini si pisicitriclorfonCOMPOZITIE1 g pulbere contine:Substanţa activă:triclorfon………..................25 mgINDICATIIPentru tratamentul împotriva infestatiilor cu pureci (Ctenocephalides s..

ANTIPOUX-VAN FORTE 75g

ANTIPOUX - VAN FORTE,  1.2 mg/g , pulbere cu administrare cutanata pentru câini şi păsări de colivieFipronilDECLARAREA SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE1 g pulbere conţine:Substanta activa:Fipronil……………………… 1,2 mgINDICAŢIIProdusul este ..

ANTIPOUX-VAN PLANT 25ml

Antipoux Van Plant soluție uleioasă pentru toate speciile-UZ VETERINAR-20ml, 120mlsoluţie uz extern pentru toate speciile de animaleCompoziţie: ulei din seminţe de stuguri, Azadirachta indica oil (ulei din seminţe  de neem),  Melaeuca altem..

Benzoyl Peroxide Şampon 335ml

Sampon BENZOYL PEROXIDE 2,5% x 355 ml - Sampon terapeutic pentru caini si pisici.Pudra de peroxid de benzoil are particule cu dimensiuni de 1 pana la 3 microni si care penetreaza mai usor straturile pielii decat alte produse similare. Peroxidul de be..

Carabinieră 13mm 2272

Carabiniera 13mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau rasuci...

Carabinieră 50/13Q pătrat

Carabinieră 50/13Q pătrat-accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau rasuci...

Carabinieră 90 2273

Carabiniera 19mm - accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau rasuci.Dimensiun: 19 mm...

Carabinieră 90/25Q pătrat 2274

Carabinieră 90/25Q pătrat-accesoriu din crom pentru prinderea lesei sau lantului cainelui/pisicii in siguranta. Carabiniera prezinta un inel rotitor astfel incat lantul sau lesa nu se pot incurca sau rasuci...

Castron Geo Dublu 24,5cm

Castron caini Geo Dublu 24.5 cm din plastic pentru pisici sau caini.Este recomandat ca suport de hrana si apa pentru pisici si caini de talie mica.Geo Dublu este un castron din material plastic cu doua compartimente, pentru apa si hrana si este preva..

Castron Inox Antiderapant 1,8 L

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 1.8 l este recomandat pentru caini de talie mare atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 1.8 l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.Caracteri..

Castron Inox Antiderapant 2,8 L

Castron caini Enjoy Antiderapant Inox 2.8 l este recomandat pentru caini de talie mare atat pentru hrana cat si pentru apa.Castronul antiderapant din inox 2.8 l de la Enjoy este prevazut cu un manson de cauciuc pentru o mai buna stabilitate.Caracteri..

Castron Plastic 0.2 L 12cm

Castron din plasticTrixie 0.2 L 12cmpentru hranirea sau asigurarea apei animalelor de companie sunt printre cele mai frecvent utilizate accesorii.Caracteristici si beneficii Castron din plastic Trixie 12cm:Utilitate multipla, intrucat poate fi folosi..