Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Ansambluri

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ansamblu Baladona Bej 109cm 43451

Sisal cu casuta si nivele invelite in plush Doua nivele de joaca Dimensiuni: 37x37cm baza, inaltime 109cm, 9cm diametru stalp..

Ansamblu Baza cod 44541

Acest ansamblu stabil ofera tot ceea ce ar trebui sa ofere un ansamblu pentru pisici: posibilitati de joaca si relaxare.Astfel pisica dumneavoastra va fi fericita!Material: plusPlatforma cu pat dragalasCu jucarie pe sfoaraCuloare: cremBaza: 41 x 41 c..

Ansamblu de joaca Arryn

Ansamblu de joaca Arryn Mon Petit Ami cu un design modern vine in ajutorul tuturor felinelor de apartament cu spatii special concepute pentru dormit, joaca si ascutit gherute. Imbracat in plus si fibre naturale, acesta este prevazut si cu un ciucure ..

Ansamblu Emma

Acest sisal pentru pisici este situat pe un soclu in forma de patrat de o mare stabilitate. Este prevazut cu un suport pe care pisicuta isi va putea ascuti gherutele si se poate juca sarind si stand la inaltime. Totul este prevazut cu plus...

Ansamblu Fleece cod 42931

Ansamblul Pisici, Fleece Junior 40x50x38 cm este jucaria ideala pentru pisica dumneavoastra. Ansamblul este doat un loc special pentru tocirea ghearelor, fiind in acelasi timp un loc unde pisica se poate odihni in mod placut.Caracteristici Ansamblu d..

Ansamblu Gaspar

Ansamblul de joaca Mon Petit Ami Gaspar vine cu un design modern si cu spatii special concepute pentru joaca, odihna si ascutit gheare. Fibrele naturale, foarte rezistente la actiunea mecanica a ghearelor, sunt special tratate cu extract de Nepeta Ca..

Ansamblu Gerry

Sisal ultra modern, la care pisica dvs. se poate juca, punandu-si imaginatia la incercare. Este prevazut cu doi ciucuri si un suport rectangular din care porneste un altul arcuit. Pisica se poate ajuta de acesta pentru a urca, cat mai rapid..

Ansamblu Katy cod 1234

Sisal de plus ultramodern prevazut cu doua scarite de-o parte si de alta, in care pisica poate urca si se ascunde in cercul din plus de deasupra soclului. Acest sisal, ii da dreptul pisicutei dvs. la imaginatie.Dimensiuni 60x45xH74..

Ansamblu Mica cod 44418

Ansamblu de joaca si zgariat potrivit pentru pisiciMaterial: iuta / plus (poliester)Culoare: gri deschisSuprafata: 45 × 35 cmPost: ø 9 cm..

Ansamblu Nina

Sisal pentru pisici ideal pentru a le dezvolta imaginatia. Acesta ii confera animalului dvs. o mare capacitate de joaca. Este alcatuit dintr-un soclu inconjurat de iuta, rectangular la ambele capete, de o mare stabilitate. Este prevazu..

Ansamblu Plat Junior cu 4 jucarii cod 43114

Ansamblu Sisal plat pentru pisici mici prevazut cu 4 jucarii.Sisal sub forma de covorasMaterial: sisal / plus (poliester)Culoare: GriDimensiuni: 60x33x42 cm..

Ansamblu San Fernando cod 43952

Ansamblu de joaca cu sisal si casutaElemente invelite in plusMultiple nivele de joacaCuloare: GriDimensiuni: Inaltime 106cm..

Ansamblu Scratch Me cod 4306

Sisal cu 2 jucarii, o mingiuta cu elastic si un soricel cu arcCuloare: BejDimensiuni:40 x 30 cm baza50 cm inaltime7 cm diametru stalp..

Ansamblu Sisal plat cu stalp si jucarie cod 4309

Ansamblu Pisici, Sisal Plat cu Stalp si Jucarie este jucaria ideala pentru pisica dumneavoastra. Ansamblul este doat un loc special pentru tociarea ghearelor.Baza si stalp acoperite in sisal.Dimensiuni:31 cm diametru baza50 cm inaltime7 cm diametru s..

Ansamblu Tarifa cod 43712

Ansamblu pentru pisici, o combinaţie de locuri pentru dormit , pentru zgâriat şi pentru joacă ce stimulează comportamentul activ al pisicii.Design modern, foarte uşor de montat.Foarte robust, din lemn, sisal şi pluş de calitate superioară ce imită bl..

Ansamblu Valencia cod 43771

Acest ansamblu stabil și care ocupă puțin spațiu oferă tot ceea ce ar trebui să ofere un ansamblu pentru pisici, în ciuda mărimii sale mici: posibilități de joacă, ascuns și relaxare. Astfel pisica voastră va fi fericită, iar mobila și covoarele dumn..