Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Ansambluri

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ansablu Katy

Sisal de plus ultramodern prevazut cu doua scarite de-o parte si de alta, in care pisica poate urca si se ascunde in cercul din plus de deasupra soclului. Acest sisal, ii da dreptul pisicutei dvs. la imaginatie.Dimensiuni 60x45xH74..

Ansamblu Baladona Bej 109cm 43451

Sisal cu casuta si nivele invelite in plush Doua nivele de joaca Dimensiuni: 37x37cm baza, inaltime 109cm, 9cm diametru stalp..

Ansamblu de joaca Arryn

Ansamblu de joaca Arryn Mon Petit Ami cu un design modern vine in ajutorul tuturor felinelor de apartament cu spatii special concepute pentru dormit, joaca si ascutit gherute. Imbracat in plus si fibre naturale, acesta este prevazut si cu un ciucure ..

Ansamblu Emma

Acest sisal pentru pisici este situat pe un soclu in forma de patrat de o mare stabilitate. Este prevazut cu un suport pe care pisicuta isi va putea ascuti gherutele si se poate juca sarind si stand la inaltime. Totul este prevazut cu plus...

Ansamblu Gaspar

Ansamblul de joaca Mon Petit Ami Gaspar vine cu un design modern si cu spatii special concepute pentru joaca, odihna si ascutit gheare. Fibrele naturale, foarte rezistente la actiunea mecanica a ghearelor, sunt special tratate cu extract de Nepeta Ca..

Ansamblu Gerry

Sisal ultra modern, la care pisica dvs. se poate juca, punandu-si imaginatia la incercare. Este prevazut cu doi ciucuri si un suport rectangular din care porneste un altul arcuit. Pisica se poate ajuta de acesta pentru a urca, cat mai rapid..

Ansamblu Nina

Sisal pentru pisici ideal pentru a le dezvolta imaginatia. Acesta ii confera animalului dvs. o mare capacitate de joaca. Este alcatuit dintr-un soclu inconjurat de iuta, rectangular la ambele capete, de o mare stabilitate. Este prevazu..

Ansamblu Zamora Bej 31*31*61cm 43351

Sisal cu casuta si baza invelite in plush Special pentru puii de pisica Dimensiuni: 31x31cm baza, inaltime 61cm, 7cm diametru stalp Culori: bej gri bej cu labute..

Ansamblu Zamora Bej cu Lăbuţe 31*31*61cm 43354

Sisal cu casuta si baza invelite in plush Special pentru puii de pisica Dimensiuni: 31x31cm baza, inaltime 61cm, 7cm diametru stalp Culori: bej gri bej cu labute..

Ansamblu Zamora Roz/Gri 31*31*61cm 43355

Sisal cu casuta si baza invelit in plush Special pentru puii de pisica Dimensiuni: 31x31cm baza, inaltime 61cm, 7cm diametru stalp..

Sisal Annya

Sisalul Mon Petit Ami Annya are un design atragator sub forma de girafa si este prevazut cu fibre naturale unde unde felinele isi pot ascutii ghearele, astfel salvand mobila de la posibilele ravagii produse. De asemenea, este prevazut cu un ciucure c..

Sisal Catnip Jabo 60x12cm PP405224

Sisal de joaca SISAL CATNIP MODEL JABO 60X12cm pentru pisici.Sisalurile sunt folosite de pisici pentru a isi petrece timpul liber.Locul de joaca SISAL CATNIP MODEL JABO 60X12cm este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din lucrurile pisicii dumn..

Sisal Clive

Sisalul Mon Petit Ami Clive vine cu un design atractiv si se integreaza foarte bine in orice spatiu. Baza sisalului, imbracata in material textil si plus, este foarte stabila si faciliteaza ascutirea ghearelor. Fibrele naturale sunt foarte rezistente..

Sisal Hermes

Sisalul Mon Petit Ami Hermes vine cu un design atragator si o culoare extravaganta care sigur vor intriga orice pisicuta. Baza triunghiulara foarte stabila imbracata in plus si fibrele naturale asigura o ascutire temeinica a gherutelor, iar cele doua..

Sisal Lisa

Sisal de plus simplu pentru pisici Lisa.Este pe un soclu rectangular de o mare stabilitate acoperit de plus sintetic.Sisalul permite felinei dvs. sa-si ascuta gherutele, ceea ce va evita ca mobilierul dvs. sa fie zgariat.Dimensiuni 30x30xH40cm..

Sisal Nicol

Sisal cu design modern prevazut cu un ciucure, la care animalutul dvs. se poate juca in toata intimitatea, trecand de la unul la celalalt. Ideal pentru ascutitul gherutelor. Totul este prevazut cu plus.Dimesiuni: 29x24.5xH29cm..