Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană Premium

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ljubimetz Cat Neutered 10kg

Cat Food NeuteredHrana pentru pisici.Compozitie:Pui uscat, proteine ​​animale procesate, grasimi animale, orez, grau, drojdie de bere, ulei de peste, vitamine si minerale.Analiza medieProteine ​​brute: 30%, Grasimi brute: 10%, Fibre brute: 2,9%, Cenu..

Ljubimetz Cat Mix 10kg

Ljubimetz Cat Mix 10kgHrana pentru pisici, special formulata pentru pisicile adulte cu un nivel de activitate normal. Contine proteine usor digerabile, de inalta calitate si cereale procesate cu atentie pentru a maximiza asimilarea.Ingrediente:Carne ..

Foxy Cat Vită/Pui/Legume 15kg

Hrana uscata pentru pisici Foxy Cat cu vita pui si legume 15 kg asigura o alimentatie completa pentru pisici adulte.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru pisici Foxy Cat cu vita pui si legume 15 kg:Hrana bogata in proteine din carne de vita..

Whiskas Hrană Uscată Junior cu Pui 14kg

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Junior cu pui 14 kg asigura pisicutei toate elementele nutritive de care are nevoie pentru o evolutie si dezvoltare normala si sanatoasa.Contine pernute umplute gustoase, crocante la exterior si cu umplutura cu lapt..

Whiskas Hrană Uscată Junior cu Pui 300g

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Junior cu pui 300 g este o hrana completa pentru pisicute cu varsta pana la 1 an.Hrana uscata pentru pisici Whiskas Junior cu pui 300 g asigura pisicutei toate elementele nutritive de care are nevoie pentru o evolut..

Whiskas Hrană Uscată Miel-Ficat 14kg

Hrana uscata pentru pisici Whiskas cu miel si ficat 14 kg este o hrana uscata, completa si echilibrata, destinata piscilor adulte (cu varsta peste 1 an), indiferent de rasa.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru pisici Whiskas cu miel si fic..

Whiskas Hrană Uscată Pui-Ficat 14kg

Hrana uscata pentru pisici Whiskas cu pui si ficat 14 kg este o alimentatie completa si echilibrata, destinata pisicilor adulte (cu varsta peste 1 an), indiferent de rasa.Caracteristici si beneficii hrana uscata pentru pisici Whiskas cu pui si ficat ..

Whiskas Hrană Uscată Pui-Ficat 300g

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Adult cu pui 300 g este hrana complete si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa îi oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire posibila.Este..

Whiskas Hrană Uscată Sterile cu Pui 14Kg

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Sterile cu pui 14 kg raspunde nevoilor nutritionale ale pisicilor sterilizate.Caracteristici si beneficii Hrana uscata pentru pisici Whiskas Sterile cu pui 14 kg :Controlul mineralelor pentru a ajuta la mentinerea s..

Whiskas Hrană Uscată Sterile cu Pui 300g

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Sterile cu pui 300 g este un aliment special pentru pisici dupa sterilizare. Acesta contine mult mai mult decat orice alte alimente bogate in proteine, care ajuta sa se simta satul pentru mai mult timp si ajuta la m..

Whiskas Hrană Uscată Ton-Ficat 14kg

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Adult cu ton si ficat 14 kg reprezinta o alimentatie completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ..

Whiskas Hrană Uscată Ton-Ficat 300g

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Adult cu ton si ficat 300 g este hrana complete si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire posi..

Whiskas Hrană Uscată Vită-Ficat 14kg

Hrana uscata pentru pisici Whiskas Adult cu vita si ficat 14 kg este hrana completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire pos..

Whiskas Hrană Uscată Vită-Ficat 300g

Hrana uscata pentru pisici Whiskas adult cu vita si ficat 300 g este hrana completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire pos..