Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană Super Premium

Produse pe pagină:
Sortare după:

VanCat Chicken & Rice 15 Kg 33/15

VanCat_15kg_Pui si orezHrana uscata pentru pisici cu pui si orez Hrana super premium Vancat pentru pisici oferă toate substanțele nutritive, vitaminele și mineralele care sunt necesare pisicii tale.  Formulele complete și echilibrate ale Va..

VanCat Fish& Rice 15 Kg 33/15

VanCat Fish & Rice pentru adulțiVanCat Premium Fish & Rice Adult Cat Food vă asigură că pisica dvs. primește toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru o viață sănătoasă și de bună calitate.Ingrediente: proteine de hamsie deshidrat..

VanCat Kitten cu Miel 15 Kg 38/18

VanCat_15kg_Kitten cu mielHrana uscata pentru pisici cu miel Hrana super premium Vancat pentru pisici oferă toate substanțele nutritive, vitaminele și mineralele care sunt necesare pisicii tale.  Formulele complete și echilibrate ale Vancat..

VanCat Multicolor cu pui si peste 15 Kg 29/13

VanCat_15kg_Multicolor cu pui si pesteHrana uscata pentru pisici cu pui si pesteHrana super premium Vancat pentru pisici oferă toate substanțele nutritive, vitaminele și mineralele care sunt necesare pisicii tale.  Formulele complete și echilibr..

VanCat Sterilized Chicken 15 Kg 30/12

VanCat_15kg_Sterilised cu puiHrana uscata pentru pisici sterilizate cu pui Hrana super premium Vancat pentru pisici oferă toate substanțele nutritive, vitaminele și mineralele care sunt necesare pisicii tale.  Formulele complete și echilibr..

Araton Cat After Sterilization 15 Kg

Hrana completa pentru pisici sterilizatePentru pisicile care adora sa leneveasca pe canapeaCreat pentru pisici sterilizate si predispuse la obezitate.Continut scazut de grasimi, ajuta la mentinerea greutatii optime a pisiciiPreferata de pisici datori..

Araton Kitten 15 Kg

Hrana completa pentru kittenPentru cei mici care au nevoie de dragoste si ingrijire deosebita.Echilibrul perfect intre proteine si grasimi si procentul ridicat de proteina asigura cresterea si dezvoltarea adecvata a puilor de pisica.Preferata de pisi..

Sanabelle Urinary 10kg

Hrana pentru pisici Sanabelle UrinarySanabelle Urinary este o hrana uscata usor digerabila, special creata pentru pisici adulte cu sensibilitate crescuta a tractului urinar.- Efecte diuretice si antiseptice datorita continutului de merisor;- Continut..