Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Accesorii

Subcategorii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Adăpător Drinki 450ml 6054

Adapatoare pentru Chinchilla si iepuriVolum 450mlFabricata din plastic si metalCuloarea poate varia..

Adăpător Plastic 3L PP015813

Adapator pentru Pasari Ipts din Plastic cu o capacitate de 3L foarte practic, usor de curatat si simplu de utilizat de catre pasari. Din material non-toxic, nu afecteaza calitatea apei si permite o monitorizare usoara a nivelului de apa datorita fapt..

Adăpător Plastic Porumbel 2L PP020262

Adapatorul din Plastic pentru Porumbei cu capacitatea de 2L este special creat pentru porumbei, este confectionat din material plastic, non-toxic si este usor de curatat si intretinut.Caracteristici Adapator Plastic Porumbei 2L:Capacitate: 2LNon-toxi..

Adăpător Rozătoare B2-125ml

Adapator Rozatoare 125ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a usura adaparea rozatoarelor si a evita dispersarea apei pri..

Adăpător Rozătoare B2-80ml

Adapator Rozatoare 80ml - este un este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a usura adaparea rozatoarelor si a evita dispersarea a..

Cuşcă din Fier pentru Iepuri 108*100*46cm 6248

Cusca Iepuri Trixie - este o cusca din fier, cu acoperis, pentru iepuri, porcusori de guineea, veverite si alte rozatoare. Este ideala atat pentru joaca cat si pentru odihna. ..

Hrănitor Criceti

Hranitor din material plastic pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Caracteristici si beneficii:-Compatibil cu majoritatea tipurilor de custi (care au gratii), exceptie facand Yo-Yo, Yo-Yo Plus, Super Yo-Yo (sunt din plastic, nu au grati..