Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Adăpători/Hrănitori

Produse pe pagină:
Sortare după:

Adăpător Drinki 450ml 6054

Adapatoare pentru Chinchilla si iepuriVolum 450mlFabricata din plastic si metalCuloarea poate varia..

Adăpător Plastic 3L PP015813

Adapator pentru Pasari Ipts din Plastic cu o capacitate de 3L foarte practic, usor de curatat si simplu de utilizat de catre pasari. Din material non-toxic, nu afecteaza calitatea apei si permite o monitorizare usoara a nivelului de apa datorita fapt..

Adăpător Plastic Porumbel 2L PP020262

Adapatorul din Plastic pentru Porumbei cu capacitatea de 2L este special creat pentru porumbei, este confectionat din material plastic, non-toxic si este usor de curatat si intretinut.Caracteristici Adapator Plastic Porumbei 2L:Capacitate: 2LNon-toxi..

Adăpător Rozătoare B2-125ml

Adapator Rozatoare 125ml - este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a usura adaparea rozatoarelor si a evita dispersarea apei pri..

Adăpător Rozătoare B2-80ml

Adapator Rozatoare 80ml - este un este un recipient de apa destinat rozatoarelor, sub forma de biberon, ce are la capat un tub prevazut cu o bila, ce lasa apa sa curga picatura cu picatura pentru a usura adaparea rozatoarelor si a evita dispersarea a..

Hrănitor Criceti

Hranitor din material plastic pentru rozatoare mici, hamsteri, gerbili, veverite.Caracteristici si beneficii:-Compatibil cu majoritatea tipurilor de custi (care au gratii), exceptie facand Yo-Yo, Yo-Yo Plus, Super Yo-Yo (sunt din plastic, nu au grati..