Site-ul www.mvm.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
Acest site este de prezentare si momentan se afla in constructie!

Hrană Rozătoare

Produse pe pagină:
Sortare după:

Fân 20L

Fân 20L este un supliment alimentar pentru rozatoare, care poate fi folosit si ca asternut...

Fân Natural de Munte

Fânul este alimentul de bază al tuturor rozătoarelor și ar trebui să fie reînnoit și completat zilnic.Fânul este folosit ca o sursă suplimentară de fibre și este prin urmare ideal pentru toate rozătoarele...

Grandmix (Cavie) Guineea Pig & Chinchilla 850g

Hrana pentru rozatoare Padovan Cavie GrandMix 850 g este un amestec din seminte, fructe si verdeata ce asigura un meniu complet pentru porcusorii de guineea. Contine seminte atent selectionate, fructe deshidratate, plante uscate cu adaos suplimentar ..

Grandmix (Coniglietti) Iepuri 850g

Hrana pentru iepuri Padovan GrandMix 850 g pentru iepuri adulti pitici,cu fructe si legume,cu adaos si vitamine si oligoelemente.Compozitie: cereale,produse derivate de natura vegetala (lucerna 10 %),fructe (roscove 10 %),legume (linte 5 %,morcov 2 %..

Grandmix (Criceti) Hamsteri 400g

Hrana pentru hamsteri Padovan GrandMix 400 g este bogata in carbohidrati si asigura furnizarea energiei necesara hamsterilor pentru desfasurarea activitatilor specifice. Asigura un regim alimentar echilibrat si variat si datorita continutului de fruc..

Grandmix rozatoare (coniglietti)20 kg

Hrana pentru Iepuri Grandmix 20 kg este potrivita pentru iepuri pitici adulti si ofera o dieta variata, bogata in minerale, calciu si fibre de calitate superioara datorita continutului de lucerna. Carbohidratii din cereale asigura iepurilor ener..

Grandmix Veveriţe 750g

Meniu Grandmix Veverite 750 gr complet pentru veverite.Padovan GrandMix Veverite - hrana superioara completa pentru veverite din seminte, fructe si verdeata pentru o dieta variata si echilibrata.Este imbogatita cu vitamine si minerale pentru a asigur..

Premium iepure 18kg

Hrana pentru iepuri Premium 18Kg este un amestec de seminte, fructe, cereale, lapte si derivate din lapte, ce asigura o hrana echilibrata si sanatoasa iepurilor de apartament.Caracteristici:pentru diversificarea alimentatiei;aport de vitamine, m..

Vita Krontz 400g

Vita Krontz Rozatoare 400g - este un amestec din seminte atent selectionate, fructe deshidratate, plante uscate cu adaos suplimentar de vitamine si minerale, esentiale dezvoltarii rozatoarelor. Are gust bun, bogat in fructe, cereale si plante aromati..

Vita Mix Rozătoare 400g

Vita Mix Rozătoare 400g-Vita mix reprezinta un produs complex care asigura rozătoarelor necesarul alimentar si de vitamine pentru o crestere armonioasa...

Vitakraft Hamsteri 400g

Hrana completa pentru hamsteri, cu seminte, cereale si arahide delicioase. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, arome sau conservanti artificiali.Beneficii:- Constituie dieta perfecta, de calitate superioara, echilibrata si adaptata..

Vk. Baton G. Pig Trio miere nuci fructe 168gr

Batoane sanatoase si delicioase pentru hamsteri, 3 sortimente diverse: miere si grau Spelt, struguri si nuci si fructe si fulgi.– Sunt preparate din cereale coapte de 3 ori pe o bagheta din lemn natural, perfecta pentru ros.– Stimuleaza comportamentu..

Vk. Baton G.Pig miere&grau 112gr

Batoane pentru porcusori de Guineea Vitakraft Miere si Grau 112 g sunt batoane sanatoase si delicioase pentru porcusorii de Guineea, cu miere bogata in vitamine.Caracteristici si beneficii:Sunt preparate din cereale coapte de 3 ori pe o bagheta ..

Vk. Baton Hamster fructe 112gr

Baton pentru hamsteri Vitakraft Kracker cu fructe 112 gr -  a fost creat special pentru a satisface nevoile animalelor de companie mici.Vitakraft Baton Hamster cu Fructe are un miez de lemn care ajută la tocirea dentitiei animalului. A..

Vk. Baton Hamster multivit 112gr

Hrana complementara pentru hamsteri Vitakraft Kracker Hamster Multivit 112 g bogata in cereale si seminte.Compozitie: cereale, seminte, derivate de origine vegetala, minerale, miere, oua si derivate din oua. Aditivi: contine coloranti si co..

Vk. G.Pig 400gr

 Vitakraft Guineea Pig 400G este un meniu premium complet. Hrana are adaos de legume si cereale, fiind bogat in fibre si vitamina C, vitamina de care porcusorii de Guineea au mare nevoie.Caracteristicile si beneficii:Hrana specia creata pen..