PAN KOT CAT VITA 10 kg

PAN KOT CAT VITA 10 kg

CARPATHIAN CAT SENZITIV -DIGESTIV 12 kg

CARPATHIAN CAT SENZITIV -DIGESTIV 12 kg

CARPATHIAN CAT KITTEN 12 kg

Disponibilitate: în stoc
SKU
#16819

Pentru toate rasele cu varsta intre o luna si un an. Nutritia joaca un rol important in cresterea si dezvolarea unui pisoi. In aceasta perioada speciala a vietii, dieta animalului tau de companie ar trebui sa contina tot ceea ce este necesar pentru formarea unui sistem imunitar puternic si a muschilor. Nevoile zilnice ale pisicilor de nutrienti si minerale sunt mai mari decat cele ale pisicilor adulte. Hrana uscata pentru pisoi, datorita continutului ridicat de proteine foarte digerabile(LIP), vitamine si minerale va ajuta la completarea si rationala alimentatiei pisoiului. Experti nosti in calitate s-au ocupat de mentinerea protectiei naturale a organismului animalului tau de companie si a sigurantei digestiei acestuia, asa ca lucrand la retera de hrana, i s-a adaugat complex vitamino-minerale sub forma chelata, antihelmintic si adsorbant natural.
Continutul de nutrienti esentiali:
Protrine38%
Grasimi 19%
Fibre 2,32%

CARNE DE PUI 34%
Pentru o rație zilnică complet echilibrată de pisici, am dezvoltat un procent ridicat de ingrediente din carne în hrană, care este sursa de aminoacizi substituibili și esențiali și baza unei pisici sănătoase.

CONȚINUT MARE DE PROTEINE FOARTE DIGESTIBILE (L.I.Р.), VITAMINE ȘI MINERALE
Pentru a menține funcționarea mușchilor pisicilor, un supliment important din serul hranei „Optimal Care” a devenit izolate proteice și hidrolizat hepatic. Pentru acest grup de pisici, ultimele ingrediente sunt înscrise cu o sursă de proteine ​​(L.I.P.) de înaltă calitate și foarte digerabile, bogate în aminoacizi (BCAA) cu cel mai mare dintre toate alimentele naturale cunoscute, nivelul lor de conținut, zero carbohidrați, lactoză. și grăsimile, se referă la proteinele rapide.

EXTRACT DE SEMINTE DE DOVLEAC
Remediu antihelmintic, conține o cantitate mare de vitamine, minerale, aminoacizi necesari unui organism, promovează dezvoltarea corectă a tuturor sistemelor corpului pisoiului.

LEGUME SUBLIMATATE
Sfecla, morcovii și roșiile oferă organismului pisicilor un complex de vitamine-minerale, conținut ridicat de iod și fibre, promovează refacerea celulelor hepatice, îmbunătățește vederea și îmbunătățește procesele metabolice ale tractului gastrointestinal.

FRUCTE DE PADURE
Apples, brier, blackberries and cranberries enrich the granule of the food for cats and consists of A, E, C, group B minerals that generally strengthen and tone up the body of your pet; restore reduced efficiency, strengthen the nervous and urinary system; improve blood composition, powerful immunomodulator, have anti-inflammatory effect.

PREBIOTICE ACTIGEN
În fiecare zi, diferiți factori de stres ai mediului afectează corpul pisicilor. În situații stresante, forțele de protecție ale corpului macro al pisicii slăbesc, în același timp, microflora condiționată patogenă este activată și provoacă boala animalului. Pentru profilaxia și corectarea tulburărilor disbiotice cu ajutorul terapiei de substituție, am folosit Actigen – o nouă generație de prebiotice, o componentă vitală rară, formată dintr-un strat exterior bogat de celule de drojdie. Intrând în organism, înlocuiește microorganismele patogene din intestine și promovează colonizarea noilor sale specii de bacterii care formează microflora normală.

FĂRĂ CONSERVANȚI ȘI COLORANTI

GRASIME DE PUI
Cantitatea optimă de grăsime de pui din hrană îmbunătățește echilibrul energetic al animalului tău de companie, mărește și prelungește mobilitatea și dinamismul acestuia pe parcursul zilei.

ОMEGА-3 ȘI ОMEGA-6 ACIZI GRASI POLINSURAȚI
Pentru un păr strălucitor și elasticitatea pielii, granulele sunt umplute cu Omega-3 și Omega-6.

EXTRACT DE YUCCA SCHIDIGERA
Reduce mirosul de excremente, are acțiune antiinflamatoare, curăță sângele, ajută pielea să elimine toxinele și crește imunitatea organismului pisicii.

Ierburi USCATE
Patlagină, rădăcină de brusture, șarpe, pătrunjel: întăresc vasele de sânge, stimulează digestia, normalizează activitatea sistemului urinar, care este important pentru pisicile adulte și este o sursă de vitamine A, K, C, PP și grupa B.

TAURINA
Taurina este un element esențial pentru funcționarea optimă a aparatului vizual, a sistemului cardiovascular și reproductiv al pisicilor.

CEREALE EXTRUDATE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE
Grâul, porumbul, orezul, pulpa din fibre de sfeclă și tărâțele de grâu sunt cheia pentru îmbunătățirea digestiei, prevenirea flatulenței și formarea unor cantități mici și consistența optimă a scaunului.

CARNE DE MACROU 2%
Conține o cantitate echilibrată de fosfor, iod, calciu, potasiu, sodiu, magneziu, zinc, fluor, acid nicotinic și vitamina D, care este importantă pentru întărirea oaselor, a sistemului nervos și favorizează asimilarea.

COMPLEX VITAMINO-MINERAL-AMINOACID CU L-CARNITINA SUB FORMA DE CHELAT
Datorită adăugării complexului de vitamine-minerale-aminoacizi sub formă de chelat în dieta pisicilor, formarea plăcii și a pietrei este încetinită. De asemenea, este facilitat de o granulă special concepută care mărește procesul de alimentație și îmbunătățește digestia.

LAPTE PRAF
Hrana pentru animale de companie Carpathian «Pisici» conține lapte, care este util pentru formarea oaselor puternice, creșterea rapidă și dezvoltarea armonioasă a mușchilor; este sursa cantității optime de proteine ​​ușor digerabile, calciu, fosfor și vitamina D.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:CARPATHIAN CAT KITTEN 12 kg