PAN PES DOG JUNIOR 10 kg

PAN PES DOG JUNIOR 10 kg

CARPATHIAN DOG JUNIOR  12 kg

CARPATHIAN DOG JUNIOR 12 kg

PAN PES DOG STANDARD 10 kg

Disponibilitate: în stoc
SKU
#16826

Hrana uscata destinata cainilor de toate rasele cu necesarul de energie ordinar. Formula STANDARD asigura, ca rezultat al consumului regulat, o imunitate ridicata, o piele sanataoasa, blana stralucitoare si cresterea metabolismului. De asemenea este foarte usor de digerat multumita calitatii superioare a pruselor din care aceasta hrana provine.
Continutul de nutrienti esentiali:
Proteine 24%
Grasimi 13%
Fibre 2 2%

CEREALE SELECTATE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE
Grâul și porumbul sunt cheia pentru îmbunătățirea digestiei, prevenirea flatulenței și formarea unor cantități mici și consistența optimă a scaunului.

GRASIME DE PUI
Îmbunătățește echilibrul energetic al animalului dvs. de companie, crește și prelungește mobilitatea și dinamismul acestuia pe parcursul zilei.

COMPLEX VITAMINO-MINERAL-AMINOACID CU L-CARNITINA SUB FORMA DE CHELAT “NOVAKOR“
Datorită adăugării complexului de vitamine-minerale-aminoacizi sub formă de chelat în dieta câinilor, formarea plăcii și a pietrei este încetinită. De asemenea, este facilitat de o granulă special concepută care mărește procesul de alimentație și îmbunătățește digestia.

CARNE DE PUI
Hrana conține un procent ridicat de ingrediente din carne în hrana pentru animalele de companie iubite cu proteine ​​complete, care este sursa de aminoacizi substituibili și esențiali și baza unui câine sănătos.

ОMEGА-3 ȘI ОMEGA-6 ACIZI GRAși POLINSURAȚI
Pentru un păr strălucitor și elasticitatea pielii, granulele sunt umplute cu Omega-3 și Omega-6.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:PAN PES DOG STANDARD 10 kg