Schesir Dog Ton 150g

Schesir Dog Ton 150g

Taste Of The Wild Sierra Mountain 390g

Taste Of The Wild Sierra Mountain 390g

Taste Of The Wild Pacific Stream 390g

Disponibilitate: în stoc
SKU
#14506

Taste of the Wild Pacific Stream Canine - este o hrană umedă completă potrivită și pentru câini sensibili sau care suferă de alergii.

Pacific Stream Canine nu include cereale, ci cartofi și cartofi dulci ca surse de carbohidrați și corespunde cerințelor nutriționale ale câinilor. Ca surse de proteine sunt folosite diverse tipuri de pește: somon, pește marin și somon afumat, astfel că hrana e foarte ușor de digerat și foarte delicioasă. Peștele furnizează acizi valoroși naturali Omega-3 care au multiple efecte benefice asupra sănătății. Hrana conține un nivel ridicat de antioxidanți naturali care întăresc sistemul imunitar și protejează celulele de radicalii liberi. Fructele și legumele furnizează fibre importante care împreună cu alte ingrediente funcționale asigură o floră intestinală echilibrată și bunăstarea câinelui dumneavoastră.

Hrană completă pentru câini, chiar și pentru cei sau care suferă de alergii

Pește ca unică sursă de proteine animale: cu somon afumat aromat, pește marin și somon

Fără cereale - formula fără cereale îi asigură câinelui dumneavoastră o nutriție echilibrată pentru sănătate optimă, vitalitate și digestie armonioasă

Foarte bogată în acizi grași Omega: acizii grași Omega-6 și Omega-3-pentru piele sănătoasă și blană lucioasă. Ei au totodată și multe alte beneficii pentru sănătate.

Hrana Taste of the Wild corespunde profilului nutrițional al AAFCO (Association of American Feed Control Officials) pentru câini de toate vârstele

Prebiotice pentru digestie armonioasă - rădăcină uscată de cicoare și extract de Yucca Schidigera pentru floră intestinală sănătoasă și întărirea sistemului natural de apărare al organismului

Antioxidanți naturali - fructele și legumele proaspete furnizează antioxidanți naturali și au un conținut bogat de zinc, vitamina E și seleniu

Minerale chelate - minerale și oligoelemente în formă organică naturală

Coacăze și zmeură - sunt bogate în fitonutrienți cu efect antioxidant și celuloprotector

Roșii - roșiile furnizează fibre pentru o digestie sănătoasă și conțin vitamine și antioxidanți puternici precum beta-caroten și licopen.


Ghid de hrănire:

Greutate câine             Conserve pe zi

1 - 5,5 kg                              1/2 - 1 1/4

5,5 - 11,5 kg                         1 1/4 - 2

12 - 22,5 kg                          2 - 3 1/4

23 - 45,5 kg                          3 1/4 - 6

Pentru pui, hrana pentru animale de până la de două ori mai mare decât cantitatea de hrănire recomandată la adult pe greutate corporală.

Taste of the Wild Brand Dog Food și Cat Food oferă o dietă dictată de trăsăturile genetice ale animalului tău de companie. Oferă aceeași dietă variată și echilibrată a ingredientelor din carne, pe care animalul tău de companie le-ar putea găsi vânând direct în natură.

Apa sub forma de aburi este folosita in procesul de fabricare a hranei uscate Taste of the Wild. Procesul de purificare a apei cunoscut sub numele de osmoza inversa. In procesul de osmoza inversa, apa este trecuta prin filtre extrem de fine, indepartand microorganismele, elementele chimice organice si anorganice. Rezultatul final il reprezinta apa purificata care apoi este folosita sub forma de aburi in procesul de fabricare al hranei uscate Taste of the Wild.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Taste Of The Wild Pacific Stream 390g